Duonos kelias iki stalo   KULTŪROS PASAS

 

Trukmė: 1–2 val.
Dalyvių amžius:  3–99 m.
Patalpa: artima autentiškai XIX a. mūsų krašto valstiečio trobai
Veda: edukacijų vadovė E. Petrauskaitė, etnografė R. Jotautienė
Vieta: Prienų krašto muziejus, F. Martišiaus g. 13, Prienai
Vyksta: trečiadieniais ir penktadieniais
Užsakoma: iš anksto telefonu +370 656 37554
Kaina: vaikams, moksleiviams, studentams – 3 Eur, suaugusiesiems – 4 Eur
Pažinimas: Užsiėmimus vedančios muziejaus darbuotojos apranga, veiksmais ir kalba iliustruoja valstiečių buityje gyvavusias duonos kepimo tradicijas  ir papročius. programos dalyviai pamato duonos kepimo procesą ir susipažįsta su istorija. Ne tik stebi, bet ir patys dalyvauja procese, susiformuoja užminkytos duonos kepalėlius,  Išsikepa ir iš muziejaus išsineša savo duonutės.

 

Kol duona kepa, dalyviai supažindinami su ilgu duonos keliu – nuo rugio pasėjimo iki iškeptos duonelės padėjimo ant stalo

 

 

Pagal amžių parinktos užduotys, kurios padeda dalyviams išgyventi pagarbos duonelei, sąvokos „šventa“ pajautimus

Sveiki,

Šiuo metu atliekamas tyrimas, kurio tikslas išsiaiškinti muziejaus vartotojų pasitenkinimo lygį įstaigos teikiamomis paslaugomis.

Šio tyrimo rezultatai padės muziejui įvertinti savo stipriąsias ir silpnąsias puses, geriau suprasti vartotojų poreikius bei, į juos atsižvelgus, tobulinti savo veiklą. Jums pateikta anketa yra anoniminė ir konfidenciali, apibendrinti atsakymai bus naudojami veiklos analizei.

Jei sutinkate dalyvauti apklausoje spauskite ant šios nuorodos:

Lankytojų apklausa